Dialog pro výběr pracovního místa se zobrazí jen tehdy, pokud uživatel má povoleno více pracovních míst (např. při zástupu).

Zástup
Pokud uživatel zastupuje za někoho jiného, musí mu nejprve být zastupování v aplikaci nastaveno. Více v kapitole Nastavení zástupu.